Proizvodi

Filteri protiv mirisa

Filteri protiv mirisa

Metal marketing d.o.o. je postao zastupnik proizvoda i rješenja tvrtke OXYS Sp. z o.o. specijalizirane za proizvodnju otopina protiv mirisa koje se koriste za kontrolu svih vrsta mirisa, uključujući one u kanalizacijskim šahtovima, kanalizacijskim crpnim stanicama, odlagalištima, postrojenjima za pročišćavanje otpadnih voda, septičkim jama i spremnicima. Glavna svrha uređaja protiv mirisa koje proizvodi tvrtka OXYS Sp. z o.o. je minimizirati učinke kemijskih tvari (neugodnih i bez mirisa) koje se ispuštaju iz zraka. Naši proizvodi su posvećeni uglavnom tvrtkama u industriji vodovoda i kanalizacije, kao i tvrtkama koje posluju na vodoopskrbnom i kanalizacijskom tržištu, te kožarnicama, prerađivačima mesa i petrokemijskim postrojenjima. Naša rješenja se koriste u velikim tvrtkama i malim domaćinstvima.

Razvoj tvrtke OXYS Sp. z.o.o.o. kao i nove potrebe tržišta usmjerili su nas na proširenje ponude za dodatne proizvode, usluge i rješenja za kupce iz sektora vodovoda i kanalizacije.

Zahvaljujući suradnji s partnerima u zemlji i inozemstvu proširili smo ponudu na, između ostalih, mobilne i stacionarne deodorizacijske sustave, ventilacijske uređaje, usluge isporuke, sakupljanja i odlaganja aktivnog ugljena ili prodaju sustava za zaštitu od krađe šahtova od lijevanog željeza. U 2017. godini OXYS Sp. z o.o. započeo je s prvim ulaganjima u odabir i montažu mrežnih crpnih stanica za kanalizacijsku i oborinsku vodu.

Image

DOWNLOAD BROŠURA:

Pošaljite upit

Ime i prezime *
Tvrtka
E-mail *
Zemlja *
Poruka
Pošalji

FOTOGALERIJA

Metal Marketing

logo mm
 
 Adresa
Donje Psarjevo 60
10380 Sv. Ivan Zelina
 
 E-mail
 
 Kontakt broj

Posljednje objave

Karta