+385 91 2606 950

Industrijski alati za rezanje

Proizvodi / Industrijski alati za rezanje

Industrijski alati za rezanje

Industrijski alati za rezanje

Holmatro industrijski alati za rezanje od sad dostupni u ponudi Metal marketinga!

Visokotlačni hidraulični alati za rezanje nizozemske tvrtke Holmatro specijalizirane za hidrauliku dostupni su u Metal Marketingu. Ovim proširenjem ponude nudimo vam visokokvalitetna rješenja za gotovo svaku primjenu rezanja.

O Holmatro tvrtci.

Holmatro, osnovan u Nizozemskoj 1967. godine, u počecima je trgovao hidrauličnim alatima visokog pritiska namijenjenim za brodogradnju. Od 70-ih godina dizajniramo, razvijamo, proizvodimo i isporučujemo hidrauličnu opremu i sustave koje koriste različite skupine kupaca širom svijeta. Svi alati su jednostavni za upotrebu, smanjuju fizičke zahtjeve i sigurni su za rad. Naši alati za rezanje pružaju odgovarajuća rješenja za gotovo svaku primjenu rezanja, poput recikliranja kabela, recikliranja vozila, recikliranja kućanskih aparata i prilikom različitih aktivnosti rušenja.

Holmatro alati su razvijeni, proizvedeni i održavani u skladu s najvišim standardima kvalitete izdržljivosti, bočnog opterećenja, mehaničkih izobličenja i nadtlaka. Kako moraju biti otporni na najekstremnije uvjete, naši proizvodi su temeljito testirani prije odobrenja za upotrebu u praksi. Holmatro također posluje u skladu s ISO 9001 standardom upravljanja kvalitetom i SCC* sustavom upravljanja sigurnošću na radu, zaštitom zdravlja i zaštitom okoliša (SHE). Njihovi proizvodi su usklađeni sa svim međunarodnim standardima poput europskih EN 13204, EN 13731 i američkog NFPA 1936.

Metal Marketing i Holmatro suradnja

Asortiman alata koje će prodavati Metal Marketing sadrži veliki broj visokotlačnih hidrauličnih alata za rezanje posebno dizajniranih za rezanje različitih materijala. Opsežan asortiman proizvoda uključuje hidraulične rezače, rezače kabela, pumpe, komponente sustava i pribor.

Holmatro OEM uvoznik

Metal marketing je ovlašteni OEM uvoznik Holmatro industrijskih alata za rezanje za sve države osim Hrvatske i BiH (prodaja Holmatro industrijskih alata za rezanje moguća isključivo uz opremu/strojeve koju proizvodi Metal marketing)

Holmatro GENERALNI zastupnik

Metal marketing je generalni zastupnik Holmatro industrijskih alata za rezanje za Republiku Hrvatsku i BiH (prodaja bez ikakvih ograničenja).

75f0bec2 1274 49ce 9f5d b38189aba85a

Za potpun popis Holmatro industrijskih alata za rezanje pogledajte www.holmatro.com/en/industrial-cutting-tools.

Preuzimanje:

pdfIcon
Holmatro brošura

Video: