O NAMA

Vaš pouzdan proizvođač
strojeva za recikliranje

Image

Tvrtka "METAL-MARKETING" d.o.o., koji je osnovao Ljubomir Kramarić, imao je skroman početak 1993. u Zagrebu. Tada je tvrtka imala samo jednog zaposlenika (vlasnika). Od tada je sin Andreas Kramarić preuzeo potpuno vlasništvo i upravljanje tvrtkom. Iako je otac pružio početnu točku, sin je krenuo u posao nekoliko koraka više. Tvrtka je prodala stotine strojeva širom svijeta, pokrivajući sve kontinente i preko 40 zemalja. Tvrtka ima obiteljsku tradiciju i desetljeća akumuliranog iskustva u inženjerstvu, upravljanju i poslovanju. Ponosni smo što smo postigli tako velike brojeve iz samo male radionice sa samo 5 djelatnika.

Praćenjem potreba i stanja tržišta, te trendova u gospodarenju otpadom (sve veći ekološki standardi) u Hrvatskoj, a ponajviše u zemljama Europske unije, počeli smo početkom 2010. godine vrlo skup i zahtjevan projekt: "Izrada strojeva za ekološko recikliranje obojenih sekundarnih sirovina (otpadnih kablova, akumulatora, hladnjaka, elektronike i sl.)". Naš vlastiti razvojni tim je razvio liniju za reciklažu bakrenih i aluminijskih kabela na 100% ekološki način. U vrlo kratkom roku uspjeli smo prodati sve proizvedene strojeve na zahtjevna inozemna tržišta (Francuska, Njemačka, Poljska, Švicarska, Srbija, Bosna i Hercegovina, Rumunjska, Portugal, Velika Britanija, SAD,...), te najvećem oporabitelju EE-otpada u Hrvatskoj, tvrtki "Spectra-Media" d.o.o., i još nekoliko domaćih tvrtki.

ISO-9001 URS UKAS ISO-14001 URS UKAS
   

Djelatnost obavljamo u proizvodnim pogonima površine od cca. 1000 m2 u naselju Donje Psarjevo, nedaleko od grada Svetog Ivana Zeline, te smo dobro povezani s autoputom Zagreb-Varaždin.

Danas se tvrtka bavi sljedećim djelatnostima:

 

  • Proizvodnjom strojeva i opreme za ekološku reciklažu metalnih sekundarnih sirovina - separatori (aluminijski i bakreni kablovi, auto i industrijski hladnjaci, akumulatori, elektronički otpad,...) 
  • Proizvodnjom mlinova različitih kapaciteta za mljevenje otpadnih kabela, gume, plastike,... 
  • Izradom transportera i transportnih traka za primarno obrađene sekundarne sirovine
  • Nabavkom i prodajom ostalih strojeva za reciklažu (imamo mrežu partnera s kojima uspješno surađujemo)

Danas tvrtka ostvaruje preko 90% ukupnih prihoda od izvoza opreme za reciklažu sekundarnih sirovina diljem svijeta. Naši kupci su prepoznali našu kvalitetu izrade, dizajna, tehničke podrške i energetsko-ekološke komponente strojeva uz znatno nižu cijenu od drugih proizvođača slične vrste opreme. Znatna ulaganja u podizanje kvalitete gotovih proizvoda, pomogla su nam u zadržavanju tržišne konkurentnosti na međunarodnim tržištima, podigla zadovoljstvo naših kupaca i porast povjerenja u našu tvrtku.

 

Oprema udovoljava svim standardima i smjernicama ekološke obrade otpada koji se primjenjuju u diljem svijeta.

Image

Metal Marketing

logo mm
 
 Adresa
Donje Psarjevo 60
10380 Sv. Ivan Zelina
 
 E-mail
 
 Kontakt broj

Posljednje objave

Karta